Provedba projekta „ Zaželi bolji život u Općini Trpinja“ na području Općine Trpinja provodi se sukladno Ugovoru i planu provedbe. Proteklo je četiri i pol mjeseca od početka provedbe projekta i tri mjeseca rada ciljane skupine ,15 zaposlenih žena trenutno skrbe za 105 krajnjih korisnika. Ukupno je 109 krajnjih korisnika bilo uključeno u projekt tijekom prva tri mjeseca. Usluge koje se pružaju krajnjim korisnicima su dostava namirnica , održavanje čistoće stambenog prostora krajnjih korisnika , unošenju ogrijeva,pomoć pri oblačenju, briga o higijeni i osobnom izgledu, pomoć u posredovanju i ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa i sl...).

 

 

 

Projekt „ Zaželi bolji život u Općini Trpinja“ u cijelosti financiran iz sredstava Europske unije , Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020,“ „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena – faza III“. U sklopu projekta je uz pružanje usluge potpore i podrške starijim i/ili nemoćnim osobama osigurana i isporuka paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

U travnju 2023.godine obavljena je treća dostava i podjela potrepština krajnjim korisnicima.

Projekt „ZAŽELI BOLJI ŽIVOT U OPĆINI TRPINJA“ prihvaćen je na području Općine Trpinja od strane krajnjih korisnika i ostalih ljudi iz zajednice koji projekt smatraju veoma korisnim.

Free Joomla Lightbox Gallery